Bekende Chef-kok verzorgt vliegtuigmaaltijden

De komende 10 maanden verzorgt chef-kok Richard Ekkebus alle maaltijden vanuit Amsterdam op intercontinentale vluchten.

Als je de komende maanden met een intercontinentale vlucht van KLM gaat hoef je je geen zorgen te maken over het eten. De komende 10 maanden verzorgt chef-kok Richard Ekkebus alle maaltijden op de KLM-vluchten. Hij is chef-kok van tweesterrenrestaurant Amber van The Landmark Mandarin Oriental Hotel in Hongkong. Richard is een van de kanshebbers om volgende week de derde Michelinster te krijgen. Hij is best een bekendheid in Hongkong daarom verzorgt hij ook de komende 12 maanden alle maaltijden op de KLM-vluchten naar Hongkong. KLM heeft voor hem gekozen vanwege de enorme groei van het aantal passagiers vanuit Azië. Ze verwachten volgend jaar 1 miljoen mensen naar China te vervoeren. Richard Ekkebus heeft voor vertrekkende passagiers uit Amsterdam de komende tijd gerookte zalm met kappertjes, een hertenstoofpotje met puree van rode aardappelen, geroosterde bietjes en olijven, kabeljauw met kerrie en coq au vin klaargemaakt.

Als het eten je tijdens te vlucht zo goed smaakt dat je meer wil, dit is het restaurant waar Richard Ekkebus chef-kok is.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.