Christelijk Vakantieplein tegelijk met Vakantiebeurs

Bij het Christelijke Vakantieplein kan de christelijke reiziger een reis vinden en daarnaast ook de Vakantiebeurs bezoeken.

Bij het Christelijke Vakantieplein kan de christelijke reiziger een reis vinden en daarnaast ook de Vakantiebeurs bezoeken.

Dit jaar wordt voor de derde keer het Christelijk Vakantieplein gehouden. Bij het vakantieplein vind je meer dan 60 christelijke reis- en vakantieaanbieders. Dit zijn reisorganisaties, campings, hotels, vakantieparken, kinder- en jeugdkampen en de meeste grote touroperators. Hier kun je informatie krijgen over een vakantie die past bij je manier van leven. Als christelijke reiziger kun je je laten inspireren door het beursprogramma met optredens, (landen)presentaties en workshops. Op het Family7plein zijn verschillende TV-opnamen, screentests en optredens van Rob Favier, Noortje van Middelkoop, Nathanja Mulder en Seth Music. Ook zijn er 2 workshopzalen waar presentaties zijn van van Beter-uit Reizen, De Betteld, Drietour, Goed Idee Reizen, NCRV Kampeer-en fietsreizen en meer. Je kan ook zelf houten lepels maken bij Outline Travel, er is een tentoonstelling met schilderkunst van Kees Aalbers en er zijn verschillende reisaanbiedingen waar je gebruik van kan maken. Daarnaast is het Christelijk Vakantieplein tegelijk met de Vakantiebeurs. Als je een kaartje koop voor het vakantieplein heb je ook toegang tot de vakantie beurs. Dat betekent dat je naast de stands op het vakantieplein ook de  800 stands van de vakantiebeurs die zich specifiek richten op landen en reizen kan bezoeken.

Het Christelijk Vakantieplein 2013 is op vrijdag en zaterdag 11 en 12 januari. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.