Disney kerstboom op Schiphol

Disney kerstboom op Schiphol 9

De onthulling van de boom vandaag.


Als het om kerstsfeer gaat, kun je blind varen op Disney. Mickey Mouse en Minnie Mouse zijn vandaag geland op Amsterdam Airport Schiphol voor een Nederlandse tournee van de ijsshow ‘Disney On Ice presents Let’s Party!’. Na aankomst hebben Mickey Mouse en Minnie Mouse samen met enkele kinderen en Gary Mey, Sales Director van Schiphol Media, de Disney Kerstboom op het plein voor Schiphol Plaza ontstoken.

De 12 meter hoge kerstboom is volgehangen met meer dan 15.000 lampjes en Disney decoraties en geeft iedere acht minuten een lichtshow. Bezoekers van Schiphol kunnen met hun iPhone of iPod een foto van zichzelf en de kerstboom maken, door de Disney framez-app te downloaden, en zo de kerstmagie delen. De Disney kerstboom is tot en met maandag 7 januari te bewonderen op Schiphol.

Na het ontsteken van de kerstboom voegden Mickey Mouse en Minnie Mouse zich bij hun andere Disney vrienden om de Disney kerstmagie van 14 t/m 23 december ook naar Den Bosch en Utrecht te brengen in de ijsshow ‘Disney ‘On Ice presents Let’s Party!’.

In Disney ‘On Ice presents Let’s Party!’ nemen Mickey Mouse en zijn vrienden het publiek mee naar het niet-verjaardagsfeest met Alice en de Gekke Hoedenmaker, naar Mardi Gras met Prinses Tiana, een Koninklijk Valentijnsbal met de Disney Prinsessen, een Hawaiiaanse Luau met Lilo & Stitch, een Winter Wonderland met Woody, Jessie en Buzz Lightyear, een vreselijk feestelijke Halloween met de Disney schurken. Disney On Ice presents Let’s Party! is een ongelooflijk feest boordevol leuke verrassingen, spectaculair schaatswerk en betoverende kostuums.

Speciaal voor alle Disneyfans heeft Schiphol een aantal Disney acties. Kijk hiervoor op www.facebook.com/schiphol.

Disney on ice: Brabanthallen Den Bosch – vrijdag 14 december t/m zondag 16 december 2012 | Jaarbeurs Utrecht – donderdag 20 december t/m zondag 23 december 2012. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 17,50 voor de openingshows tot € 42,= voor een Diamond-ticket.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.