Hotel verkoopt kamers

Grand Hotel Ter Duin Burgh-Haamstede

Grand Hotel Ter Duin Burgh-Haamstede


Wat bij vakantieparken al heel gewoon is, dat de bungalows apart verkocht worden en dus particulier eigendom zijn, is nu ook in ontwikkeling bij hotels. Neem Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede in Zeeland. Het hotel in feite eigendom is van 80 verschillende particuliere eigenaren. Volgens Ronald Schouten, woordvoerder namens het hotel, is het een ontwikkeling die meer voor komt.

Over de reden van deze opzet zegt hij: “Voor een dergelijk groot horecaproject is anders geen financiering meer te krijgen. De belangstelling is groot. Van de 137 suites/appartementen zijn er nog slechts 4 te koop. De eigenaren komen eigenlijk vanuit heel Nederland. Toch ook zelfs nog een aantal uit de directe omtrek van een straal van 20 km die het puur als een belegging zien.”

Op de vraag of er veel concurrentie is zegt Schouten: “Ja er is veel concurrentie; hoewel in deze stijl, kwaliteit en hoedanigheid zijn we uniek voor het Zeeuwse. We onderscheiden ons met een hoge mate van gastgerichtheid, aantrekkelijke aanbiedingen en een aantal unieke diensten. Grand Hotel Ter Duin geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Hier komen gasten niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. Ze worden in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de art nouveau. Alle ingrediënten om nog een dagje te blijven of eens terug te komen binnen handbereik, op nog geen vijftig minuten rijden vanaf Rotterdam/Breda/Antwerpen. Werk en ontspanning laten zich in Grand Hotel Ter Duin, met 133 suites en vier appartementen, uitstekend combineren. Wissel workshops af met een wellness-moment of woon een congres bij, terwijl uw gezin Schouwen-Duiveland verkent. Alles is mogelijk. Het hele jaar door.”

De prijzen voor een hotelovernachting variëren en zijn sterk afhankelijk van het seizoen. Meer informatie is te vinden op: www.grandhotelterduin.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.