Laad je telefoon op met je tas

Laad je telefoon op met je tas 9

Met de Phorce kan je al je apparaten altijd en overal opladen.

Er is nu een prototype tas ontwikkeld waarmee je al je elektronische spullen kan opladen terwijl je onderweg bent. De reis tas heeft de naam Phorce en kan alles opladen van smartphone tot laptop. Hij heeft genoeg batterij om een Iphone 5 meerdere keren op te laden en hij kan een MacBook Air voorzien van 7 uur stroom. Je kan verschillende apparaten tegelijk opladen en ze hoeven niet eens van Apple te zijn. De bedenkers van het project, Marijn Berk en James Jeffrey, proberen de tas te maken met behulp van crowdfunding. Dit doen ze via de website kickstarter waar ze met nog 19 dagen te gaan bijna de benodigde 150,000 dollar bij elkaar hebben. Het is de eerste keer dat een Nederlands project zoveel geld bij elkaar krijgt via kickstarter. Een Phorce gaat je €152,- kosten en als je nu wat geld steekt in het project kun je nog stemmen op de vierde kleur naast rood, zwart en donker groen. Bovendien zorg je er dan voor dat de tas echt gemaakt gaat worden. Ga om bij te dragen naar de website.

Promo voor de Phorce:

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.