Laat een ander je tent opzetten

Vanaf deze zomer hoef je niet meer je eigen tent op te zetten, je kunt er een huren die al staat.

Vanaf deze zomer hoef je niet meer je eigen tent op te zetten, je kunt er een huren die al staat.

Canvas Holidays heeft een paar nieuwe dingen voor het vakantieseizoen van 2013. Ze hebben in 2013 vernieuwde bungalowtenten, vijf nieuwe campings en ze breiden het aantal FamilyExtra campings uit. Je kan bij Canvas Holidays een verzorgde kampeervakantie regelen. Dit betekent dat je niet zelf je tent hoeft op te zetten en dat er bijvoorbeeld bedden en een koelkast in je tent staat. De nieuwe bungalowtenten hebben nog meer comfort, ten opzichte van de oude variant. De nieuwe tenten zijn voorzien van 2-persoons bedden met een traagschuimmatras, dat is wat anders dan op een luchtbed slapen. Daarnaast is de koelkast vervangen door een koelvriescombinatie. Ook heeft de nieuwe tent een vast luifel en extra grote ramen. Als het binnen warm wordt, kan de hele voorkant van de tent omhoog worden gevouwen zodat je van het mooie weer kan genieten. Daarnaast hebben de tenten een nieuw uiterlijk gekregen, de indeling is behouden. De Canvas tenten zijn favoriet bij veel vakantiegangers vanwege zijn indeling.  De nieuwe tent is deze zomer te vinden op 15 campings.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.