Langste glijbaan op cruiseschip

Langste glijbaan op cruiseschip 9

Om het zwembad op het nieuwe cruiseschip de MSC Preziosa af te maken wordt de langste glijban on board gemaakt.

Ook op zee is een glijbaan bij het zwembad heel leuk. Daarom heeft het nieuwe schip van MSC Cruises, de MSC Preziosa, de langste on board single slide glijbaan op zee. De ‘Vertigo’ glijbaan, zoals de langste glijbaan heet, is onderdeel van het ‘Doremi Castle Aqua Park’ aan boord. Het Aquapark heeft niet alleen deze glijbaan, ook zijn er fonteinen, waterpistolen en kanonnen. De glijbaan is 13 meter hoog en 120 meter lang. Een deel van de glijbaan is buitenboord en om het een beetje spannend te maken zijn deze delen doorzichtig gemaakt. Je ziet dus de zee onder je door schieten. Dit is niet echt geschikt voor kleine kinderen maar daar is ook aan gedacht in de vorm van het ‘Doremi Castle’, waar twee glijbanen zijn ontwikkeld voor kleinste passagiers. Het park heeft dus iets voor de hele familie. Het nieuwe schip de MSC Preziosa wordt op 23 maart in Genua gedoopt.

Voor meer informatie over dit cruiseschip ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.