Lego in Dierenpark Emmen

Je komt nu in Dierenpark Emmen niet alleen echte dieren meer tegen er staan nu ook levensgrote Lego dieren. Foto: Dierenpark Emmen, Wijbren Landman

Sinds kort kun je niet alleen echte dieren zien in Dierenpark Emmen, er zijn namelijk ook verschillende exotische dieren uit Lego opgebouwd. Dus als je denkt wat staat die tijger stil? Dan kan hij best wel eens van blokjes gemaakt zijn. Dit kan allemaal omdat het  Lego evenement van start is gegaan in het Park. In de filmzaal van de overdekte Speelexpeditie Yucatán is een bamboejungle gemaakt met Indiana Jones als middelpunt. Daarnaast zijn er uit duizenden steentjes verschillende dieren gemaakt, naast de tijger is er een groep bavianen en een levensgrote olifant. Ook is er een speciale film over Lego te zien en kun je zelf proberen de gemaakte dieren te evenaren of je kunt je eigen fantasie los laten op de Lego stenen. Aan de kleinere kinderen is ook gedacht, zij kunnen creaties maken met Duplo stenen. Het Duplo bouwen is in ’t Paviljoen van Dierenpark Emmen.

Het Lego evenement in Dierenpark Emmen is van 17 december 2012 tot en met 24 februari 2013. Voor meer informatie ga je naar de website. 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.