Met Dickens door Engeland

Een scène uit Great Expectations.

Een scène uit Great Expectations.


De klassieke Dickens ‘coming-of-age’ roman Great Expectations verschijnt eind januari 2013 terug op het witte doek met in de hoofdrol Britse topacteurs als Ralph Fiennes (Magwitch) en Helena Bonham Carter (Miss Havisham). Dit jaar markeert de 200ste verjaardag van de geboorte van de schrijver en het Charles Dickens museum in Londen staat op het punt opnieuw te openen met een tentoonstelling van de weelderige kostuums uit de nieuwe film. Bovendien passeren in Great Expectations een aantal van de meest betoverende locaties van Groot-Brittannië de revue. Kortom de perfecte tijd om de Dickens locaties uit de film in het echt te ontdekken, zie dit overzicht.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.