Motorbeurs gaat wél door

Motorfoto
In tegenstelling tot de Autorai, gaat de Motorbeurs in Utrecht wel door. Alle grote merken in de motorbranche hebben zich alweer verzekerd van deelname aan de komende editie. De 29ste uitvoering opent de deuren op donderdag 21 februari en sluit vier dagen later op zondag 24 februari 2013. Onder de merken die hun aanwezigheid definitief hebben bevestigd zijn BMW, Harley, Honda, Suzuki en Triumph. Hot news: KTM komt terug naar de beurs.

De vele tienduizenden liefhebbers die weer worden verwacht komen niet alleen om alle nieuwe modellen in de importeurshal 12 te bewonderen, de duizenden betrouwbare en vaak jonge occasions, om kleding aan te schaffen, een nieuwe helm, accessoires, gereedschap of de komende motorvakantie voor te bereiden. Maar ook om hun passie te delen en gezamenlijk de start te vieren van het langverwachte nieuwe motorseizoen.

De beurs wordt voorafgegaan door de selectie van de Motorvrouw van het Jaar. Deze verkiezing is in volle gang. Vele tientallen gepassioneerde motorvrouwen die ervan dromen deze titel te veroveren hebben zich al aangemeld. Achter de schermen wordt ook al volop gewerkt aan de voorbereidingen van het randprogramma tijdens de vier motordagen, met stunts, presentaties, introducties en pubs, waaronder het Harley Café. De bezoekers kunnen in ieder geval weer rekenen op de live zelfbouw van motoren in het Men at Work paviljoen, de Rally Stage voor alle avontuurlijke motorrijders, en de Custom Bike Contest, met dit jaar als extra categorie de oldtimers. Voor motorliefhebbers die nog geen rijbewijs hebben, maar wel nieuwsgierig zijn hoe het aanvoelt om op een motor te zitten wordt het altijd drukbezochte BOVAG Try the Bike geprolongeerd.

Voor meer informatie, openingstijden en kaartjes met korting zie www.motorbeursutrecht.nl. Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.