Nieuwe attracties in Futurescope

Nieuwe attracties in Futurescope 9

De watershow Lady Ô is helemaal vernieuwd net als veel andere attracties in Het pretpark Futurescope in Frankrijk.

Het attractiepark Futurescope in Frankrijk heeft in 2013 veel nieuwe en vernieuwde attracties. Zo kun je in het park dansen met robots op de muziek van DJ Martin Solveig. Hij is bekend van het nummer ‘Hello’ met Bob Sinclar. Van de nummers van Solveig hebben de robots er drie ingestudeerd waar ze een dansje op kunnen doen. Maak een keuze van je niveau en dans in de armen van een robot rustig, fanatiek of keihard mee met de muziek. Daarnaast gaat ‘Born to be Wild’ in première, een film op Imax® (900 m2), waarbij twee wetenschappers worden gevolgd die zich inzetten voor olifanten en orang-oetans. Deze 40 minuten durende documentaire neemt je mee naar de jungle in Borneo en de steppe in Kenia, waar twee vrouwelijke wetenschappers worden gevolgd. Ook 3D film Tahiti Extrême heeft zijn premiere volgend jaar. In deze film gaat surflegende Kelly Slater op zoek naar de perfecte golf. Surfen staat centraal, en dan niet niet alleen de sport maar ook de natuur komt aan bod. Zo zie je de zeebodem van Frans-Polynesië en kom je alles te weten over de geschiedenis van Tahiti. En dit alles op een scherm ter grootte van twee tennisvelden. Daarnaast is de avondshow met licht- en geluidseffecten totaal vernieuwd. De show, Lady Ô genaamd, vertelt het verhaal van twee tweelingzussen die na lange tijd gescheiden te zijn, worden herenigd. Het tweede grootste pretpark van Frankrijk wil de komende twee jaar 50% van de attracties vervangen of vernieuwen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Het attractiepark Futurescope in Frankrijk.

Grotere kaart weergeven

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.