Nieuwe Lonely Planet gids Parijs

Nieuwe Lonely Planet gids Parijs 9

Met de nieuwe Lonely Planet gids Parijs kun je ontdekken wat nu hot &happening is in de Franse hoofdstad,

Volgende maand komt de nieuwe versie van de Lonely Planet gids Parijs uit. De 9de editie van deze gids bevat een paar nieuwe dingen. Zo staan er meer dan 350 plekken waar je kan eten in, de 100 beste plekken om te overnachten en 3 musea die alleen over mode gaan. Daarnaast kun je er 12 inspirerende panorama’s van de stad vinden. Deze gids is geschreven door Lonely Planet auteurs Catherine Le Nevez, Christopher Pitts and Nicola Williams. Zij hebben geprobeerd om in deze editie alle nieuwe trends in Parijs te vinden en te bundelen.  Een van die dingen is het vliegend tapijt, dat je kan vinden in het Louvre’s Cour Visconti, hier zijn de nieuwe Islamitische kunst galeries, en is net voorzien van een gouden vliegend tapijt dak.  Ook op het gebied van eten zijn ze niet stil blijven zitten in Parijs. Ook in deze culinaire hoofdstad heeft de hamburger trend zijn intrede gedaan. Zo is en net een nieuw burgerrestaurant open, Blend, waar ze de burgerbroodjes zelf maken, net als de ketchup en het vlees wordt met de hand gesneden.

De  Lonely Planet gids Parijs is vanaf 5 januari verkrijgbaar. Voor meer informatie over de nieuwe gids ga je naar de website.

 

 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.