Nieuwe restaurantgids Zuid-Engeland

Nieuwe restaurantgids Zuid-Engeland 9

Met de restaurantgids van DFDS Seaways kom je erachter waar je wel lekker kan eten in Zuid-Engeland.

Engeland staat nou niet echt bekend om zijn culinaire hoogstandjes. Je hebt wel bekende topkoks zoals Jamie Oliver en Gordon Ramsay maar toch staat het eten in Engeland niet goed bekend. Om je ervan te overtuigen dat het menu niet alleen bestaat uit baked beans, porridge en sausages heeft ferrymaatschappij DFDS Seaways de Restaurantgids van Zuid-Engeland uitgebracht. Met deze gids tour je langs Engelse steden met culinaire specialiteiten. Er is een 380 kilometer lange route beschreven door Zuid-Engeland met culinaire stops in onder andere Dover, Whitstable, Maidstone, Littlehampton, Cuckfiled en Bodiam. Van alle restaurants in de gids zijn de beste gerechten aangegeven, ook staat erbij waarom de maaltijden hun geld waard zijn.

Wie via het Engelse kanaal van Duinkerken of Calais naar Dover, Engeland reist, kan gelijk aan de culinaire route beginnen. Vlakbij de aanlegsteiger van DFDS Seaways ligt The Allotment, een ‘urban bistro’ dat zichzelf aanprijst als “founded on the principles of home-cooked, good, simple food.” Veertig kilometer verderop, in Whitstable, aan de noordkust van Kent, kun je visgerechten eten in The Sportsman. Na deze twee stops op de culinaire route kan je verder reizen en nog meer van de Engelse keuken proeven in bijvoorbeeld Littlehampton (East Beach Café), in Cuckfield (Ockenden Manor Hotel & Spa), in Bodiam (The Curlew) en veel andere plaatsen. Al deze restaurants hebben ook speciale menu’s tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode.

Voor meer informatie over de restaurantgids of een overtocht ga je naar de website.

0

Reacties

  1. Ineke
  2. Sander
  3. karin

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.