Nieuwe versie ANWB wegenkaart Nederland

De ANWB heeft een nieuwe versie van de wegenkaart Nederland uitgebracht omdat er nog steeds vraag naar is onder weggebruikers.

De ANWB heeft een nieuwe versie van de wegenkaart Nederland uitgebracht omdat er nog steeds vraag naar is onder weggebruikers.

We hebben nog steeds een papieren wegenkaart nodig, volgens de ANWB in ieder geval. De vraag naar een papieren wegenkaart onder weggebruikers is nog steeds groot. We hebben inmiddels allemaal wel een navigatiesysteem maar zelfs het navigatiesysteem heeft het soms mis. Daarom is een papieren kaart altijd handig om in de auto te hebben. Als je navigatiesysteem dan zonder stroom zit of je de verkeerde kant op wijst dan heb je iets om op terug te vallen. De ANWB Wegenkaart Nederland is geactualiseerd. Er zijn meer kleinere plaatsen toegevoegd en de kaart is meer gedetailleerd bij secundaire wegen en plaatsen. De kaart biedt een overzicht van heel Nederland. De kaart heeft een schaal van 1:300.000 en heeft een hanteerbaar formaat.
De ANWB Wegenkaart Nederland:

•             is gemaakt voor automobilisten en motorrijders;

•             toont alle afslagnummers en carpoolplaatsen;

•             biedt veel informatie op schaal 1:300.000;

•             met detailkaarten van de vier grote steden;

•             heeft een uitgebreid plaatsnamenregister.

De ANWB Wegenkaart Nederland kost per stuk € 6,95 (ANWB-ledenprijs € 6,50). Je kan de kaart krijgen bij alle ANWB-winkels, VVV’s en in de boekhandel. Je kan hem ook online te bestellen, onder andere via anwb.nl/webwinkel.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.