Ontdek Ierland met verschillende reizen

Je kan kiezen voor verschillende reizen door Ierland, zoals een wandelvakantie en dan ga je wandelen in Killary.

Je kan kiezen voor verschillende reizen door Ierland, zoals een wandelvakantie en dan ga je wandelen in Killary.

Vanaf volgend jaar zijn er  veel verschillende nieuwe manier om door Ierland te reizen. BBI Travel heeft haar Ierland 2013 vakantiebrochure uitgebracht en hier is een gevarieerde vakantieaanbod in te vinden. Zo kun je kiezen voor een fly-drive met huurauto of camper of rondreizen met eigen auto of fiets. Daarnaast zijn er wandelvakanties, golfreizen en visvakanties. Ook kun je kiezen voor een stedentrip naar Belfast, Dublin of Cork. De rondreizen kunnen van 5 dagen tot 22 dagen, ‘Ierland Compleet’ trip, duren. Het accommodatieaanbod is ook heel verschillend. Je kan slapen in bed & breakfasts, country inns, vakantiehuizen, hotels, landhuizen en kastelen. Nieuw dit seizoen is dat je voor veel rondreisarrangementen nu kan kiezen tussen een verblijf in B&B’s, inns of hotels. Daarnaast kun je fietsen en wandelen combineren met de nieuwe 8-daagse gecombineerde fiets-/ wandelvakantie. Voor mensen die meer van de historie van het eiland willen zien is de 11-daagse ‘Ierland Deluxe’ rondreis met overnachtingen in het Ballyseede kasteel, Adare Manor en Abbeyglen kasteel geschikt. Ook kun je een camper ophalen in Belfast of Dublin en dan zelf het eiland verkennen. Als je eens iets anders wil doen dan kun je per auto 10 dagen lang door het ongerepte landschap van Noord Ierland touren en bezoek je de Giants Causeway rotsformatie, de indrukwekkende Antrim kustweg, de stad Derry en het graafschap Donegal.

Er zijn nog meer verschillende reizen. Kijk voor het hele aanbod op de website of zoek de reisorganisatie op bij de aankomende Vakantiebeurs van 9-13 januari 2013 in Utrecht.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.