Volop Frankrijk tijdens vakantiebeurs

Dromen van vakanties in Frankrijk? In Utrecht kun je telkens weer nieuwe bestemmingen ontdekken in het populaire vakantieland.

Dromen van vakanties in Frankrijk? In Utrecht kun je telkens weer nieuwe bestemmingen ontdekken in het populaire vakantieland.


Goochelaars en proeverijen, het Frans Bureau voor Toerisme pakt dit jaar uit op de Vakantiebeurs in Utrecht. Op het Frankrijkpaviljoen in Hal 11 stand A010 vindt de bezoeker een groot aantal Franse exposanten. Van regio’s en VVV kantoren tot campings en culturele instellingen. Ruim 35 Franse exposanten informeren bezoekers en geven de laatste tips en trends over de vakantiemogelijkheden.

DGS wijnen verzorgt vanaf woensdag een blinde wijnproeverij “Route de France” waarbij de proever een (wijn)reis maakt langs de verschillende Franse regio’s. Goede antwoorden worden beloond met cadeautjes uit verschillende regio’s. Op vrijdag, zaterdag en zondag vermaken de Franse TV sterren van het populaire programma Fort Boyard uit de regio Poitou Charentes jong en oud. Horloge en de goochelaar tonen hun kunsten met hun kronkelende vriendjes. Ook de standhouders Poitou-Charentes, Lorraine, Thalys, Les Castels en Séquoia Parc organiseren activiteiten en bieden prijzen aan. De Vakantiebeurs vindt van 9 – 13 januari 2013 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Er zijn nog steeds kaarten te winnen voor deze beurs via deze site.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.