Vueling begint ook een hotel

Vueling gaat naast vliegreizen nu ook hotelovernachtingen verzorgen.

Vueling gaat naast vliegreizen nu ook hotelovernachtingen verzorgen.

Vliegen is niet meer de enige bezigheid van Vueling, zij gaan ook beginnen met hun eigen hotelketen. Zij gaan dit doen in samenwerking met Hoteles Catalonia en het nieuwe hotelconcept heet: Vueling by HC hotels. Het eerste hotel gaat begin volgend jaar open in het centrum van Barcelona. Het is de bedoeling dat er uiteindelijk hotels komen in alle belangrijke bestemmingen van Vueling. Vueling BCN by HC bevindt zich aan de Gran Vía No. 550 in Barcelona. Het Vueling design is terug te zien in alle ruimtes van het hotel. In het restaurant lijkt het net of je in een vliegtuig zit, en zo lijkt de ontbijtruimte op een terminal en is de receptie net een incheckbalie met bagagebanden en informatieschermen. Naast deze faciliteiten heeft het hotel een fitnessruimte en een
buitenzwembad met solarium. Het hotel heeft 64 kamers in vier verschillende types: standaard, top class, junior suite en een ruime
suite met een privéterras en buitenzwembad.

Voor meer informatie ga je naar de website. 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.