Belastingvrij weekend in vakantieparken

In Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos helpen ze je met je belastingaangifte   tijden het  belastingweekend.

In Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos helpen ze je met je belastingaangifte tijden het belastingweekend.

Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos hebben een bijzonder weekeind gepland. Ze laten je het noodzakelijke met het leuke combineren door je in het weekeind van 15, 16 en 17 maart te helpen met  je belastingaangifte. Daarnaast krijgt iedereen dat weekeind 6% extra BTW-korting op hun accommodatie. Op zaterdag 16 maart kan iedereen vragen over hun belastingaangifte stellen aan professionele belastingconsultants van KPMG Meijburg & Co belastingadviseurs. Daarna kun je meer genieten van je weekeind weg en kun je de belastingformulieren correct en op tijd insturen. Op 1 april moet de aangifte binnen zijn bij de belastingdienst. Je moet er wel aan denken om bij het inpakken je belastingpapieren mee te nemen. Op zaterdag 16 maart zijn de belastingadviseurs van 9.00u tot 12.00u aanwezig in Restaurant de Boswachtershoeve op Vakantiepark Dierenbos. In de middag van 13.00u tot 16.00u kunnen vragen gesteld worden in Restaurant Kaapstad op Vakantiepark Beekse Bergen. Je hoeft alleen je documentatie mee te brengen waar je vragen over hebt en je kan zonder afspraak binnenlopen. Je kan op de genoemde tijden gratis vragen stellen over de belastingaangifte en hulp krijgen bij het invullen ervan. Daarnaast krijg je dus tijdens het belastingweekend 6% extra BTW korting bovenop de geldende kortingen.

Voor meer informatie ga je naar de website van Beekse Bergen of Dierenbos.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.