Doe inspiratie op voor een werkvakantie

Je kan in plaats van een 'gewone' vakantie er ook voor kiezen om op vrijwilligerswerk te gaan doen of al werkend door een land te trekken.

Je kan ook voor een ander soort vakantie kiezen door bijvoorbeeld werkend door een land te trekken.

Veel mensen willen tegenwoordig wel eens wat anders dan ‘gewoon’ op vakantie. Vooral onder jongeren is het populair om vrijwilligerswerk te doen of als au pair te gaan werken in plaats van op vakantie gaan. Ook werken tijdens een backpack vakantie komt vaak voor, maar waar moet je beginnen als je deze plannen wil uitvoeren? Om je op weg te helpen met zo’n vakantie is er een gratis informatiemiddag van Activity International.  Met 1800 deelnemers per jaar en 40 bestemmingen is Activity International één van de grootste organisaties op dit gebied in de Benelux. Tijdens deze middag kun je inspiratie opdoen voor verschillende soorten werkvakanties maar ook voor een vakantie als au paur of voor vrijwilligerswerk in het buitenland. Voor een werkvakantie is vooral Australië populair en voor vrijwilligerswerk gaan veel mensen naar landen als  Indonesië (Bali), Thailand, Suriname en Zambia. Als je voor een van deze vakanties kiest doe je dat meestal niet alleen om  geld verdienen, maar je wil vooral iets op steken van een andere taal en cultuur. Tijdens de informatiedag op 19 januari worden verschillende presentaties gegeven en er zijn ex-deelnemers aanwezig. Zij beantwoorden alle vragen en vertellen over hun ervaringen als backpacker, vrijwilliger of au pair in het buitenland.

De informatiemiddag is op zaterdag 19 januari van 13.15 tot 17.00 uur in Stadscafé De Observant in Amersfoort. Om je aan te melden en voor meer informatie over Activity International ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.