Eventjes in luxe leven

Luxe aan de Algarve.

Luxe aan de Algarve.


Je eventjes in luxe baden, wie wil dat niet? Wie om die reden op zoek is naar een supergrote villa in Spanje, een pittoreske agriturismo in Italië, een mooi vakantiepark in de Algarve, een villa aan de Franse kust of een vakantiehuis nabij een golfbaan kan terecht bij Charme & Quality. Voor het vakantiejaar 2013 heeft de in 2012 opgerichte reisorganisatie Charme & Quality het aantal vakantiehuizen, appartementen, chalets en villa’s vergroot naar momenteel ruim 250 in de bestemmingen Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

Het aanbod onderscheidt zich door sfeervolle en kleinschalige accommodaties in rustige ver-weg-van-de-massa locaties. ‘Wij zijn met Charme & Quality gestart omdat veel reisorganisaties steeds meer van hetzelfde aanbieden. Wij willen de krenten uit de pap aanbieden en concentreren ons in de selectie op sfeer en beleving,’ aldus Charme & Quality productgroup manager Madelon Seignette. Via de website www.charmequality.nl kan men gericht zoeken naar specifieke accommodaties. Na het aanvinken van eigen voorkeuren en wensen ziet men een overzicht van het relevante accommodatieaanbod. Zo kan men onder meer selecteren op een buitenzwembad, ligging aan zee of bij een meer, hond toegestaan, tennisbaan, privé zwembad en wifi.

Zo kan men bijvoorbeeld in de populaire vakantiebestemming Toscane logeren in vakantiewoningen op het landgoed Agriturismo Antico Casale di Scansano dat een restaurant heeft met veel lokale gerechten op het menu. Op het eiland Elba ligt het landgoed Tenuta delle Ripalte met een 19e-eeuws landhuis-cum-hotel, appartementen en villa’s tot maximaal twaalf personen, waar je de vers gevangen vis laat bereiden voor lunch of diner.

Frankrijkliefhebbers voelen zich waarschijnlijk thuis in bijvoorbeeld vakantiepark Domaine du Moulin des Sandaux in de Dordogne waar Charme & Quality twee type chalets aanbiedt. Goed voor gezinnen met kinderen vanwege het zwembad met kinderbad, de kinderspeeltuin, jeu-de-boules baan, visvijver, tafeltennis en tafelvoetbal. Er is ook een wellness ruimte met sauna, jacuzzi en fitness en eigenaar Patrice zwaait de scepter in de keuken.

Net buiten het plaatsje Callian in de Provence ligt het in 2010 geopende Château de Camiole. Het bestaat uit een gerestaureerd landhuis waarin de receptie en het restaurant zijn gevestigd. Recent zijn er geschakelde vakantiewoningen gebouwd in lokale stijl.

Wie gecharmeerd is van luxe zal zeker het vakantiepark Vale d’Oliveiras Quinta Resort & Spa in de Algarve overwegen. Naast twee buitenzwembaden en een binnenzwembad is er een apart kinderbad. Tevens een spa, een sauna, een jacuzzi, en mogelijkheden om te tennissen, tafeltennis of darts spelen of een partijtje golf. Er worden drie typen vakantiewoningen aangeboden.

Wie een eilandvakantie verkiest boven het vasteland kan via Charme & Quality terecht op de Italiaanse eilanden Elba, Corsica en Sicilië. Charme & Quality is onderdeel van Vacanceselect.nl en is aangesloten bij de ANVR, SGR en Thuiswinkel waarborg.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.