Extra voordeel voor vrouwen op wintersport

Als vrouw is er veel voordeel te halen in Ski amadé tijdens de 14de  Lady Skiwoche.

Als vrouw is er veel voordeel te halen in Ski amadé tijdens de 14de Lady Skiwoche.

Als vrouw kun je meer voordeel uit je wintersportvakantie halen tijdens de Ski amadé Lady Skiwoche in Oostenrijk. Tijdens deze week zijn veel dingen voor vrouwen goedkoper. Er zijn verschillende hotels, pensions en de bergbanen die meedoen waardoor je voordelig op vakantie kan. Bij een verblijf van 7 dagen krijgen vrouwen bijvoorbeeld gratis een zesdaagse liftpas voor het skigebied Ski amadé. Naast het skien is er nog mee te doen. Zo zijn er feestjes, muziek, een happy power lady race, een huttenavond, skiguiding en optredens van Andrea Berg en DJ Matty Valentino speciaal voor de vrouwen. Het is de 14de keer dat deze week georganiseerd wordt in Ski amadé. Het skigebied Großarltal-Dorfgastein maakt deel uit van de Ski amadé met 860 km pistes en 270 skiliften. Zo kun je zonder meerprijs met je liftpas ook de volgende skigebieden bezoeken: Gastein, Hochkönig, Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein.

De Ski amadé Lady Skiwoche is van 16 tot 23 maart 2013. Voor meer informatie ga je naar de website.

Sfeerimpressie Snowpark Großarltal:

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.