Grootse kampeerbeurs van Nederland

Caravana is de grootste kampeerbeurs van Nederland. in deze editie staat het thema ‘Onbegrensde mogelijkheden’ centraal.

Caravana is de grootste kampeerbeurs van Nederland. in deze editie staat het thema ‘Onbegrensde mogelijkheden’ centraal.

De grootste kampeerbeurs van Nederland gaat weer bijna beginnen. Op 17 januari trekken veel kampeerliefhebbers naar Leeuwarden om al het nieuws op het gebied van kamperen te bekijken. Het is alweer de 53ste editie van Caravana en als je gaat kun je caravan- en camperprimeurs, tenten,  chalets, ruim 200 campings uit heel Europa, kampeeraccessoires en de nieuwste kampeertrends verwachten. Op Caravana 2013 staat het thema ‘Onbegrensde mogelijkheden’ centraal. Er is tegenwoordig namelijk veel mogelijk op kampeergebied. Zo kun je veel kiezen en zelfs individuele wensen laten doorvoeren in het ontwerp van bijvoorbeeld je tent of caravan. Ook zijn er op de beurs verschillende primeurs te bekijken. Zo zijn er compacte caravans waar  je een motor of surfplanken in kan meenemen.  Ook nieuw zijn campers met een compleet wellness gedeelte en caravan die zichzelf ontvouwen. Daarnaast kun je stemmen op de verschillende inzendingen voor  de Caravana Designwedstrijd: ‘Campers & caravans van de toekomst’.  Er zijn futuristische ontwerpen van productdesigners van diverse opleidingen tentoongesteld. Als je stemt kun je een week weg met de allernieuwste Hymer camper of TEC caravan winnen.  Speciaal voor kinderen zijn er shows in de aangelegde  ‘Twinkeltuin’ van Aartje Twinkel en treedt Jeugdcircus Saranti op. Ook is er een Meet & Greet met Sander & Jessica van RTL4 Campinglife op de beurs.

De Caravana kampeerbeurs is van 17 tot en met 22 januari 2013 in het WTC Expo Leeuwarden. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen. Voor meer informatie ga je naar de website.

Openingstijden
Donderdag 17 januari 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 18 januari 10.00 – 22.00 uur
Zaterdag 19 januari 10.00 – 18.00 uur
Zondag 20 januari 10.00 – 18.00 uur
Maandag 21 januari 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag 22 januari 10.00 – 17.00 uur

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.