Heineken Regatta koerst rond Curaçao

Heineken Regatta
Wind door je haren, biertje in de hand en kijken naar een spannende zeilrace. Zo moet sponsor en het publiek zich de vijfde editie van de Heineken Regatta voorstellen. Vandaag is het zover. Op 25 januari gaat op Curaçao de 5e editie van de Heineken Regatta van start. De zeilwedstrijd trekt jaarlijks talrijke bezoekers uit binnen en buitenland en duurt tot en met 27 januari. Dit internationaal zeilevenement vindt plaats in en rond de omgeving van Willemstad.
De aftrap van de Heineken Regatta vindt op 25 januari plaats aan de Handelskade, in het centrum van Willemstad. Deze straat staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en ligt tussen Punda en Otrabanda in, zodat ook iedereen vanaf de andere kant het zeilgedeelte van dit evenement kan volgen.
Tijdens het evenement worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo zijn er onder meer optredens van internationale artiesten, parades van boten en viswedstrijden. De afsluiting van de Heineken Regatta vindt plaats op 27 januari in Willemstad. Informatie over de Heineken Regatta en de deelnemers is te vinden op (speciaal voor de ‘dromen & doen’-lezers van deze site) www.heinekenregattacuracao.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.