KLM serveert beste maaltijd

Vliegen maakt rauwe bonen zoet.

Vliegen maakt rauwe bonen zoet.

De KLM serveert de beste maaltijden bij lange vluchten. Dat vinden 550 (frequente) vliegers in een onderzoek van Vliegticketzoekmachine Skyscanner. Het is voor het tweede jaar op rij dat de European Airline Food Awards uitgereikt worden, De gerechten zijn beoordeeld op smaak en presentatie.

Voor wie wil genieten van een echt culinair hoogtepunt op een lange vlucht is bij de KLM aan het juiste adres. Neerlands trots is eerste geworden in deze categorie en wordt gevolgd door Aeroflot, SAS, Air France en British Airways. In de low-cost categorie heeft Pegasus, onderdeel van Turkish Airlines, de eerste positie weten te bemachtigen. Flybe (British Airways) won de tweede plek gevolgd door Monarch, EasyJet en het Spaanse Vueling eindigt op de vijfde plek.

In de categorie ‘Korte vluchten’ is Scandinavian Airlines (SAS) de grote winnaar. Lufthansa verdient een tweede plek en de winnaar van vorig jaar, Turkish Airlines, eindigt dit jaar op de derde plek, net voor British Airways en het Russische Aeroflot.

Een Skyscanner onderzoek onder meer dan 1500 internationale reizigers toont ook aan dat 54% vindt dat over het algemeen het eten in vliegtuigen nu redelijk goed is. Driekwart hiervan vindt dat het een stuk verbeterd is in vergelijking met vorige jaren. De maaltijden in vliegtuigen worden nu zelfs zo lekker dat 43% toegeeft weleens met afgunst naar de maaltijdkeuze van buurman of buurvrouw te kijken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.