Meer parkeerplaatsen vliegveld Düsseldorf

De luchthaven van Düsseldorf heeft zijn lange termijn parkeeraanbod met 100 plaatsen uitgebreid.

De luchthaven van Düsseldorf heeft zijn lange termijn parkeeraanbod met 100 plaatsen uitgebreid.

De luchthaven van Düsseldorf  heeft er 100 lange termijn parkeerplaatsen bij. Ze hadden al 650 parkeerplaatsen op parkeerdek P26 op de Kieshecker Weg, daar komen de nieuwe parkeerplaatsen nu bij. De luchthaven vergroot met de nieuwe P26-parkeerplaatsen haar aanbod voor de prijsbewuste parkeerder. In totaal zijn er nu meer dan 2.000 parkeerplaatsen beschikbaar voor het lange termijn bespaartarief beschikbaar. Naast P26 vind je ook parkeerdek P23, P24 en P25 in de lange termijn besparingszone. De parkeerplaatsen liggen op het luchthaventerrein en je kun vanaf de terminal binnen een paar minuten bij je auto zijn, en andersom. Dit kun je lopend doen of met de gratis pendeldienst. Passagiers van de grootste luchthaven van Noordrijn-Westfalen hebben keuze uit meer dan 20.000 parkeerplaatsen met verschillende parkeertarieven. Deze parkeerplaatsen zijn een aanrader voor prijsbewuste parkeerders. Voor parkeren tot maximaal 8 dagen betaal je bijvoorbeeld 39 euro. Voor 49 euro parkeer je tot 15 dagen en voor 22 dagen betaal je 59 euro. Voor seizoensgebonden evenementen, zoals bijvoorbeeld de paasvakantie, heeft de luchthaven speciale parkeeraanbiedingen.

Meer informatie over de parkeertarieven, online reserveringen en routekaarten, ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.