Midgetgolfbaan in oud winkelpand

Wat voor leuke dingen kun je doen met leegstaande winkelpanden?

Wat voor leuke dingen kun je doen met leegstaande winkelpanden?


Gek! Fun Midgetgolf heeft zich gevestigd in een tijdelijk leegstaand winkelpand in Spuimarkt, Den Haag. Fun Midgetgolf is een uniek concept bedoeld om op een originele manier beleving in tijdelijk leegstaande units op winkelgebieden te brengen. Met het Fun Midgetgolf concept wil Syntrus Achmea Real Estate & Finance en OnsSausje laten zien dat het invullen van tijdelijke leegstand ook kan met concepten ‘die een unieke beleving toevoegen aan het winkelgebied’. Fun Midgetgolf is toepasbaar in winkelunits van 200m2 tot circa 400m2 en is onder bepaalde voorwaarden kosteloos voor de eigenaar.

Bij Fun Midgetgolf aan de Grote Marktstraat 171 in Spuimarkt, Den Haag kunnen jong en oud voor € 2,50 per persoon een parcours afleggen van twaalf holes. De score kan worden bijgehouden op een scorekaart. Of je kan je score bijhouden met je smartphone en die na afloop delen op Facebook of naar iemand mailen. Even uitrusten met wat te drinken en een snack kan aan een van de picknicktafels die midden in het pand staan. Fun Midgetgolf kan ook afgehuurd worden voor feestjes, basisscholen of andere partijen. Fun Midgetgolf is geopend van dinsdag t/m zondag. Kijk voor de actuele openingstijden op www.spuimarkt.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.