MSC Cruises krijgt eigen soundtrack

MSC Cruises krijgt eigen een soundtrack waar verschillende bekende artiesten aan meegewerkt hebben.

MSC Cruises krijgt eigen een soundtrack waar verschillende bekende artiesten aan meegewerkt hebben.

MSC Cruises krijgt zijn eigen on board soundtrack. Er is een nieuwe officiële soundtrack opgenomen voor de mediterrane cruiserederij met verschillende artiesten. Op het nummer zijn Italiaanse grootheden, sterren van nu en golden oldies te horen. Zo hebben Andrea Bocelli, Eros Ramazzotti en Laura Pausini, maar ook aan Michael Bublé, Nelly Furtado en Shakira allemaal een stukje gezongen voor de soundtrack. Ze hebben dit nummer gemaakt voor iedere gast aan boord en de hele playlist is ‘een weerspiegeling van de persoonlijkheid, authenticiteit en Mediterrane roots van MSC Cruises’. Op iedere plek van het schip hoor je een ander geluid dat het beste bij de sfeer en tijd van de dag past. Het nummer is opgenomen met behulp van DMX, zij hebben de stemmen en instrumenten samengevoegd tot de MSC Cruises sound. De nieuwe soundtrack is volgens de rederij ook een manier om te vieren dat 180 verschillende nationaliteiten op een MSC cruise zijn geweest.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.