Naar San Marco-plein in Venetië


Wie ooit een bezoek heeft gebracht aan het San Marco-plein in Venetië en vervolgens de moeite nam om enkele straten verder te lopen zal weten dat de gigantische drukte zich alleen op dit plein concentreert. De meeste reizigers komen hier waarschijnlijk in groepen (‘twenty minutes and than you have to come back’) en gaan dan ook niet verder dan dit wereldberoemde plein. Hoewel er natuurlijk een aantal bijzonder imposante gebouwen aan dit plein staan, zijn alle doolhofachtige-straatjes die er achter liggen veel spannender. Het San Marco-plein is de tweede stop in onze virtuele wereldreis aan de hand van de bekende poster. Hierbij een videopresentatie van het plein. De redactie van Elke Dag Vakantie was zelf twee jaar geleden nog in Venetië. Tips voor een verblijf in deze regio is hier te lezen.

De volgende etappe in de virtuele reis om de wereld is Times Square in New York.

0

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.