Nieuwe oplossing fietsen in de regen

De SuperCape houdt je droog op de fiets Handig voor fietsvakanties in Nederland, of natuurlijk gewoon onderweg naar de supermarkt

De SuperCape houdt je droog op de fiets, handig voor fietsvakanties in Nederland, of onderweg naar de supermarkt.

Het gebruik van de fiets in de afgelopen jaren met 6% toegenomen, maar dit komt vooral omdat meer mensen gaan fietsen met mooi weer. Als het buiten regent laten we toch vaak de fiets staan en gaan met de auto. De makers van SuperCape denken dat dat komt omdat er geen goede regenkleding op de markt is daarom hebben zij een nieuwe regenjas voor op de fiets gemaakt: de SuperCape. De regenjas is voor mensen met een fiets met voordrager, mand of krat. De cape heeft namelijk een extra lange voorkant die je met klittenband aan de voorkant van je krat vast kan maken. Op deze manier loopt het water op de cape verder naar voren en loopt het daarna op het voorwiel en niet op je onderbenen en schoenen. Je gezicht wordt nog wel steeds nat maar dankzij de speciale schuifknoop onder je kin loopt het water niet meer in je hals. Ook kun je droog op een nat zadel zitten, door het lange rugpand. Op dit moment is er alleen een SuperCape voor mensen met een krat op hun fiets maar het duur niet lang meer voordat deze cape door iedereen te gebruiken is. Op dit moment wordt er een nieuwe versie ontwikkeld zodat de SuperCape straks op alle fietsen voor volwassenen past. Handig voor fietsvakanties in Nederland, of natuurlijk gewoon onderweg naar de supermarkt.

Je kunt een SuperCape kopen vanaf €34,95. Voor meer informatie ga je naar de website.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.