Oplossing voor vloeistofregels luchthavens

Als je toiletartikelen mee wil nemen in je handbagage kan dat moeilijk zijn, travel cosmetics heeft hier een oplossing voor.

Als je toiletartikelen mee wil nemen in je handbagage kan dat moeilijk zijn, travel cosmetics heeft hier een oplossing voor.

Je vloeistoffen niet meer zomaar meenemen in je handbagage als je gaat vliegen. Soms vergeet je dit nog wel, wat ervoor zorgt dat je het moet weggooien of in een plastic zakje moet doen. Als je maar een paar dagen weggaat bijvoorbeeld voor een weekeind weg of een zakenreis wil je vaak je bagage helemaal niet inchecken, dan neem je alleen handbagage mee. Maar hoe moet je dan je toiletartikelen meenemen? Je kan hier zelf een heel plan voor bedenken maar je kan ook gebruik maken van travel cosmetics. Zij hebben namelijk een oplossing zodat je  zonder problemen security-checks kunt passeren met toiletartikelen in je handbagage. Op de website kun je een complete toilettas met mini producten samen stellen die zo het vliegtuig mee in mogen. In de webshop is alles te vinden van shampoo tot handcreme. Ze hebben meer dan 100 verschillende mini verzorgingsproducten van A-merken voor haar, lichaam en handen. Als je je bestelling gedaan hebt wordt deze binnen een dag thuis of op kantoor bezorgd. Ze willen de nieuwe vorm van snel reizen te worden, want met de compacte toilettas reis je voortaan lichter en sneller.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.