Plan je reis met Tripomatic

ScreenHunter_112 Jan. 12 14.27
De site en app van Tripomatic maakt gebruik van de grote hoeveelheid informatie die de mensheid al toegevoegd heeft aan Google Maps. Wie met zijn muis over de kaart van de plek van zijn bestemming gaat ziet al een rijkdom aan gegevens over hotels, restaurants en attracties. Het in Tsjechië gevestigde Tripomatic heeft die informatie nu gebundeld in een site en een app. De site stimuleert gebruikers om de al bestaande informatie te verrijken met eigen informatie. Het is op deze manier simpel om een eigen reisplan te maken. Je kunt in de app namelijk zeggen hoeveel dagen je naar een bepaalde plek gaat en dan uit het totale aanbod die dingen halen die je aanspreken en die dan weer toekennen aan een dag. Mede omdat het gratis is een prima app!

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.