Schreeuw jezelf naar Noorwegen


Wedstrijdje, Visitnorway maakt de langste schreeuw ter wereld om de 150ste geboortedag van de beroemde Noorse kunstenaar Edvard Munch te vieren. Munch schilderde het wereldberoemde schilderij De Schreeuw. Deze maand is de officiële opening van het Munch jaar in Noorwegen, precies 150 jaar na de geboorte van de schilder.

Visitnorway heeft een korte film gemaakt geïnspireerd op moderne schreeuw ervaringen in Noorwegen.‘We willen mensen uitnodigen om zelf mee te doen door bij te dragen aan het creëren van de langste schreeuw ter wereld’, zegt Noorse toerismedirecteur Per-Arne Tuftin. De film toont moderne schreeuwervaringen in Noorwegen, geïnspireerd op de positieve ervaringen in het leven die je laten schreeuwen.

Visitnorway nodigt mensen over de hele wereld uit om bij te dragen aan het creëren van de langste schreeuw ter wereld door hun eigen schreeuw ervaring aan de film toe te voegen. En het mooiste is dat je door deel te nemen jezelf letterlijk naar Noorwegen kunt schreeuwen. Uit alle inzendingen wordt iedere week een winnaar gekozen voor een echte schreeuw ervaring in Noorwegen. Deel uw schreeuw hier

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.