Slagharen opent met 4 nieuwe attracties

Slagharen bestaat 50 jaar en dat vieren ze met 4 nieuwe attracties, zoals de Expedition Nautilus. Foto: Slagharen

Slagharen bestaat 50 jaar en dat vieren ze met 4 nieuwe attracties, zoals de Expedition Nautilus. Foto: Slagharen

Het gouden jubileumjaar van Attractie- & Vakantiepark Slagharen begint goed. Als het park straks open gaat zijn er 4 nieuwe attracties te vinden. Daarnaast is er een nieuwe 4D film en heeft het Circustheater een nieuw programma. De 4 nieuwe attracties staan in het thema van Jules Verne. Jules Verne is bekend geworden met het boek en de verfilming van “Around the World in 80 days”. Tijdens deze reis maken Phileas Fogg en zijn knecht allemaal avonturen mee. In deze wereld kun je in Slagharen nu ook de strijd met de elementen aangaan in Jules Adventureland waar de vier nieuwe attracties gaan staan.

De attracties:

Expedition Nautilus
Bij de Expedition Nautilus ga je in watergevecht met 36 andere bezoekers. Je moet elkaar zo nat mogelijk maken. Maar pas op, de vijand kan uit onverwachte hoek komen. Droog blijven is geen optie. Want als je niet nat wordt, heb je dan wel alles gegeven?

Fogg’s Trouble
Wil je wel het water op maar heb je geen zin om heel nat te worden, dan is Fogg’s Trouble misschien wat voor jou. Je trotseert met een boot oceanen en golven samen met 24 andere. Het kan een woeste vaart worden dus je bent blij als je weer met 2 benen op het droge staat.

Magic Bikes
Geen water voor jou? Stap dan op de Magic Bike. Samen met je teamgenoot probeer je met de fiets de top te halen. Stevig
doortrappen want er komt nog een hele groep Magic Bikers achter je aan. En allemaal willen ze als eerste de top bereiken. Zorg dat je ze voor blijft!

The Passepartout Explorer
Naast fietsen kun je ook met de auto. The Passe-partout Explorer helpt je op weg. Eerst krijg je theorieles. Als je de verkeersregels kent, mag je je rijbewijs halen op de autoweg. Ja, je hoort het goed, op de autoweg.

Tijdens het openingsweekend dat begint op 22 maart, gaan 2 van de attracties open voor publiek. De volgende twee worden nog voor de zomer opengesteld. Voor meer informatie ga je naar de website.

Indruk van de nieuwe attracties:

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.