Sneeuwauto wint wedstrijd

Sneeuwsculptuur ‘T(w)ouareg’ van het Duitse Team met Ralf Rosa en Peter Fechtig behaalde de eerste plaats. Foto: © TVB Paznaun – Ischgl

Sneeuwsculptuur ‘T(w)ouareg’ van het Duitse Team met Ralf Rosa en Peter Fechtig behaalde de eerste plaats. Foto: © TVB Paznaun – Ischgl


In Ischgl (Tirol) is op de pistes van de Silvretta Arena de winnaar gekozen van de 20e editie van het evenement ‘Shapes in White’. Het Duitse team met Ralf Rosa en Peter Fechtig sleepte de eerste prijs in de wacht met hun metershoge Volkswagen sneeuw- en ijssculptuur ‘T(w)ouareg’. Geïnspireerd door het thema ‘Volkswagen’ zijn tien teams van professionele beeldhouwers vier dagen aan de slag gegaan met metershoge sneeuwsculpturen. Het Duitse team met Ralf Rosa en Peter Fechtig is met hun sculptuur ‘T(w)ouareg’ door de deskundige jury als winnaar gekozen. Het Zwitserse team eindigde als tweede en het Italiaanse als derde. De tien sculpturen zijn te bewonderen totdat de zon de kunstwerken laat smelten. Consumenten vinden meer informatie op: www.ischgl.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.