The Toren beste hotel van Nederland

Elk jaar maakt de reviewwebsite tripadvisor een top 25 van beste hotels ter wereld en in Nederland.

Elk jaar maakt de reviewwebsite tripadvisor een top 25 van beste hotels ter wereld en in Nederland.

Hotel The Toren aan de keizergracht in Amsterdam is voor de tweede keer uitgeroepen tot beste hotel van Nederland door de website tripadvisor.nl. De reviewsite stelt elk jaar een top 25 samen van beste hotels in Nederland. Op de website krijgt The Toren van ruim 600 mensen een uitstekende beoordeling. In totaal hebben 800 gasten van het hotel hun mening gegeven. Op nummer 2 in de lijst staat Kasteel Engelenburg in Brummen en op de derde plaats staat Hotel Okura Amsterdam in Amsterdam. Er zijn nog meer lijstjes te vinden op de website. Zo hebben ze een top 25 gemaakt van de hotelkoopjes in Nederland. Hier staat Hotel de Emauspoort in Delft op nummer 1. Ook is er een lijstje met de 25 beste B&B’s en pensions in Nederland. Boutique B&B Kamer01 in Amsterdam is in deze categorie het beste. Maar Nederlandse hotels is niet het enige waar de website een top 25 van gemaakt heeft. Zo is er ook een top 25 van beste hotels in de wereld. Hier staat het Four Seasons Resort Hualalai at Historic Ka’upulehu in Hawaii op de eerste plaats. Dit hotel heeft 896 beoordelingen en is door 772 mensen als uitstekend beoordeeld. Op nummer 2 staat Cape Grace in Zuid-Afrika en op de derde plaats staat het Onyria Marinha Edition Hotel & Thalasso in Portugal. En er zijn nog veel meer lijstjes te vinden op de website bijvoorbeeld met de beste hotels in Duitsland (Park Hyatt Hamburg in Hamburg), de leukste B&B in Peru (The Green House Peru in de Heilige Vallei) of het nummer 1 hotelkoopje in Zuid-Korea (December Hotel Jeju in Cheju). Kortom je kan je hier best even vermaken als je op zoek bent naar een goed hotel.

De hele top 25 en de andere lijstjes zijn terug te vinden op de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.