Tiroler Zugspitz Arena biedt winteravontuur

In de Tiroler Zugspitz Arena kun je 's avonds ook dingen ondernemen zoals een sneeuwschoenwandeling bij maanlicht met warme Glühwein.

In de Tiroler Zugspitz Arena kun je ’s avonds ook dingen doen zoals een sneeuwschoenwandeling bij maanlicht met Glühwein.

De Tiroler Zugspitz Arena heeft deze winter meer te bieden dan alleen pistes. Het gebied heeft nu naast het skiën overdag een nieuw programma met veel winterse activiteiten voor iedereen buiten de piste. Je kan bijvoorbeeld een van de cross country trails volgen. De Zugspitz Arena meer dan 110 kilometer aan loipen op verschillende niveaus. De routes zijn gemarkeerd van ‘eenvoudig’ tot ‘zwaar’ en een loipen kaart voor de hele regio is verkrijgbaar bij het toeristenbureau. Daarnaast kun je in het gebied winterwandelen. Je kan zelf op pad gaan maar er is ook de mogelijkheid om de natuur met een gids te verkennen. Je kan je niet alleen overdag vermaken in het gebied, ’s avonds is er ook genoeg te doen. Als je overdag te druk bent met skiën maar ’s avond toch wil wandelen, dan kan dat. In Berwang wordt iedere maandagavond een sneeuwschoenwandeling bij maanlicht met warme Glühwein georganiseerd. Daarnaast hebben alle dorpen van de Tiroler Zugspitz Arena iedere avond verschillende activiteiten. Zo zijn er skitochten, fakkelwandelingen en kun je rodelen. Ook zijn er skidemonstraties en theatervoorstellingen. Maar ook een tocht met de paardenslee of schaatsen behoren tot de mogelijkheden. Er is een goede busverbinding tussen de verschillende dorpen, dus je kan makkelijk deelnemen aan een activiteit in een ander dorp.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.