TravelXL: 15 boeksites in één

Het logo van TravelXL.

Het logo van TravelXL.


Vijftien van de grootste reisaanbieders slaan de handen ineen. Met de aanvang van het zomerboekingsseizoen lanceert TravelXL één website waarbij de consument een keuze kan maken uit 15 reisaanbieders uit Nederland en Duitsland. De keuze bestaat uit organisaties als Holland International, Arke, Neckermann, VrijUit, OAD reizen, de Jong Intra vakanties, Alltours en vele anderen. Hiervan wordt het complete aanbod getoond dat de klant anders apart op de verschillende sites ziet van deze reisorganisaties. Ook zijn de prijzen hierbij exact hetzelfde van wat de reisorganisaties bieden.

Selectie op basis van 50 criteria
Kan er geen keuze gemaakt worden dan krijgt de klant op de TravelXL website het aanbod van deze reisorganisaties te zien. Het aanbod wordt dan geselecteerd op prijs, luchthaven van vertrek, kamertype en verzorging. Ook zijn er nog vijftig andere selectiecriteria. Bij de ‘kassabon’ wordt dan getoond welke organisatie de reis uitvoert. “TravelXL biedt met de vernieuwde website het gemak dat de moderne consument zoekt. Nu is het niet langer nodig om meerdere websites te bezoeken en te vergelijken omdat het totale aanbod van deze 15 reisorganisaties op één website beschikbaar is”, aldus Ronald Raadsheer, woordvoerder van TravelXL. “Om te laten zien dat internet zeker niet voordeliger is dan boeken op het reisbureau krijgt de klant tevens onze laagste prijsgarantie”, aldus Raadsheer.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.