Uitverkoop in de Franse hoofdstad

In januari is er veel in de uitverkoop in Parijs en met het nieuwe Paris City Passport kun je goedkoop de stad door. Ideaal voor een shopping trip.

In januari is er veel in de uitverkoop in Parijs en met het nieuwe Paris City Passport kun je goedkoop de stad door.

Januari is de maand dat alles in de uitverkoop gaat. We hebben ons helemaal suf geshopt met sinterklaas en kerst. Dat betekent over het algemeen dat iedereen in januari een beetje blut is. Leuke is dat in januari wel overal de uitverkoop begint. Dit is niet alleen in Nederland zo, ook in Parijs kun je deze maand veel dingen goedkoper krijgen. Een van de dingen waar ze mee begonnen zijn is het Paris City Passport. Hiermee kun je veel verschillende tickets in één kopen en krijg je veel korting op verschillende dingen. Zo kun je met een City Passport gratis met het openbaar vervoer van zone 1 tot 3. Daarnaast geeft het Passport je toegang tot wel 60 musea van het Louvre tot de Arc de Triomphe. En als je als je een meerdaags Passport koopt kun je op een Bateaux Mouches sightseeing cruise. Daarnaast heeft het Paris City Passport meer voordelen, kijk daarvoor op de website.

Dit is niet het enige wat er in de maand januari in Parijs gebeurd. Ook komt het nieuwe Paris Shopping Book uit tijdens de 7e editie van ‘Shopping by Paris’. Dit evenement is het grootste shoppingevent in Parijs en hier zijn veel acties en aanbiedingen om de fashionistas in de watten te leggen. In het boek staan tips, thematische routes en shopping adresjes. Nieuw dit jaar zijn de shoppersprofielen; Bobos Chics, Trendys, Sélects, Ethic Ethnic, Creatievelingen en KoopjesjagersVoor ieder type shopper zijn er verschillende routes te volgen door de wijken van Parijs.

Als je in januari genoeg geshopt hebt zonder je lover in de Franse hoofdstad dan is het in februari tijd voor wat romantiek. Februari 2013 staat in het teken van de liefde. Vanaf 3 januari 2013 kan je alle romantische aanbiedingen voor geliefden vinden op de website. Daarnaast biedt de VVV van Parijs 10% korting op 5 bekende bezienswaardigheden en het nieuwe Paris City Passport voor 3 dagen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.