Vacanceselect combineert tent met caravan

Het Clever-model van Vacanceselect.

Het Clever-model van Vacanceselect.


‘De Clever combineert de romantiek van een tent met het comfort van een stacaravan’, zo motiveert reisorganisatie Vacanceselect.nl de introductie van een nieuw type stacaravan voor het 2013 kampeerseizoen. De Clever is een combinatie van een tent en een stacaravan. ‘Een primeur in de kampeersector want dit hybride model bestond nog niet. Met deze revolutionaire campingaccommodatie geven wij het begrip glamping wederom als eerste aanbieder een nieuwe lading. Nog voordat het woord glamping in zwang kwam, boden wij reeds lodgetenten en lodgesuites aan,’ aldus Vacanceselect.nl directeur Loek van de Loo.

De Clever meet 7.20 x 5.0 m inclusief terras en heeft een gedeeltelijk canvas dak. Naast de woonkamer met keuken en zithoek onder meer twee slaapkamers, een terras van 17m², satelliet tv, airco en een moderne douche en toiletruimte. Bijzonder is eveneens dat het ouderbed 2 bij 2 meter bedraagt, een noviteit in de stacaravan branche. De Clever biedt plaats aan twee volwassenen en drie kinderen en kan geboekt worden op de volgende campings: Camping Calik Blu (Sardinië), Camping Village Cavallino (Adriatische Kust), Camping Weekend (Gardameer), Centro Vacanze Isuledda (Sardinië), Camping Baia Blu La Tortuga (Sardinië), Camping Village Mare Pineta (Adriatische Kust), Camping Orlando in Chianti (Toscane) en Camping Polijana (Kvarner, Kroatië).

De Clever heeft een ruime design badkamer met grote douchespiegels en led verlichting. In de keuken is tevens een grote retrokoelkast geplaatst. ‘Glamping is kamperen in de natuur met de luxe van een hotelkamer,’ stelt Van de Loo. De Clever heeft hout aan de buitenkant dat in vergelijking met plastic een meer natuurlijke uitstraling heeft.

“Bijkomend voordeel van een stacaravan of luxe tent vakantie is dat ze met een compleet inventaris uitgerust zijn, dus een overbeladen auto met aanhanger is passé. Bovendien reikt het sociale leven op een camping veel verder dan de vier muren van een hotelkamer. Ooit kennisgemaakt met de gasten in de hotelkamer naast je? Terwijl kinderen in een mum van tijd nieuwe vriendjes maken genieten de ouders met een heerlijk wijntje in de buitenlucht voor de stacaravan of tent”, aldus Van Loo.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.