Vliegveldinfo.nl uitgebreid

Vliegveld
Vliegveldinfo.nl neemt vandaag haar nieuwe website en nieuwe huisstijl in gebruik. De reiswebsite begon in 2010 met het aanbieden van informatie over Europese vliegvelden. Inmiddels trekt Vliegveldinfo.nl volgens eigen zeggen maandelijks 25.000 bezoekers.

“Met de nieuwe website speelt Vliegveldinfo.nl in op de huidige digitale ontwikkelingen, waarbij meer en meer mensen websites raadplegen via tablets en smartphones. Tevens vergroot het nieuwe design de gebruiksvriendelijkheid van de website aanzienlijk, waardoor bezoekers nog sneller toegang hebben tot de informatie over Europese vliegvelden waarnaar zij op zoek zijn. Of het nou gaat om de ligging, vervoersmogelijkheden, airlines, parkeertarieven…”, zo motiveert de site zelf de vernieuwing. De website is zo vorm gegeven dat bezoekers het gevoel krijgen zich op een echt vliegveld te bevinden. Navigeren kan via de borden en pijlen.

“De nieuwe responsive website zorgt ervoor dat de website nu perfect zichtbaar is op alle denkbare schermgroottes”, zegt Guus Wantia, oprichter van Vliegveldinfo.nl. “We willen altijd en overal optimaal bereikbaar zijn, een vereiste in de huidige markt en een voorwaarde voor ons om verder te groeien”. Een responsive website stemt zich automatisch af op de grootte van een scherm, met de opmars van tablets en smartphones wordt dit voor websites steeds belangrijker.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.