Win een wereldreis met BNN

Bij BNN kun je een wereldreis winnen, die je zelf hebt samengesteld.

Bij BNN kun je een wereldreis winnen, die je zelf hebt samengesteld.

We dromen er allemaal van om gewoon onze koffers te pakken en een reis om de wereld te maken.  Kijk je ook naar 3 op reis en ben je dan niet een beetje jaloers op Floortje Dessing? Helaas is het leven niet zo simpel en maken dingen als geld en werk deze plannen nog wel eens moeilijk. Het zou natuurlijk ideaal zijn als je jouw droomreis kan winnen. Je hebt je hele droomreis allang uitgestippeld? Dan hoef je hem alleen nog maar op te sturen naar BNN. Dus pak je wereldkaart erbij en bedenk hoe je van Australië naar Azië wilt gaan vliegen en hoe je van daar door wilt gaan naar Amerika.

Of misschien vind je Afrika wel veel interessanter, de wereld ligt aan je voeten. Om je een beetje te helpen met het plannen kun je hier alvast wat inspiratie vinden. Ben je eruit hoe je wereldreis eruit moet zien? Ga dan naar de website en geef je reis met data en bestemmingen op. Dan maak je kans om jouw wereldreis voor twee personen te winnen. Het enige is wel dat je BNN lid moet zijn om mee te kunnen doen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.