Zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit

Tijdens de SVR beurzen kun je kennis maken met de aangesloten boeren en hun campings.

Tijdens de SVR beurzen kun je kennis maken met de aangesloten boeren en hun campings.

In deze drukke en stressvolle tijden zijn veel mensen toe aan een simpele en betaalbare vakantie. Stichting Vrije Recreatie heeft 1200 aangesloten campings in Nederland en ruim 800 in de rest van Europa. Op een van deze campings kun je kamperen of logeren bij de boer. Om hier meer over te weten te komen kun je naar een van de SVR beurzen gaan. De eerste van dit jaar is zaterdag 19 januari en het thema is ‘Zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit’. Tijdens de beurs vertellen ruim 350 standhouders, uit Nederland en uit het Buitenland, over hun campings. Om op een van de campings van SVR te mogen logeren moet je wel donateur zijn (min. Euro 10 per jaar/per gezin). Je kan donateur worden op de beurs en dan gelijk je kampeerboer/boerin voor 2013 uitkiezen. Daarnaast zijn er producten van de boerderij zoals kaas, jam, eieren en franse wijn die je kan proeven. Ook maak je kans op een gratis vakantie, verschillende standhouders geven namelijk een vakantie weg.

De eerste beurs is op zaterdag 19 januari in de beurslocatie Expo Houten (adres: Meidoornkade 4 – 3992 AE Houten). De beurs is open van 10 – 16. Voor donateurs is de toegang gratis, niet donateurs betalen €5,-. Parkeren is voor iedereen gratis. Voor meer informatie ga je naar de website.
Andere beursdata zijn:

zaterdag 26 januari 2013
AMERICAHAL – Laan van Erica 50 – 7321 BX Apeldoorn

zaterdag 2 februari 2013
EXPO HAARLEMMERMEER – Stelling 1 – 2141 SB Vijfhuizen

zaterdag 9 februari 2013
MARTINI PLAZA – Leonard Springerlaan 2 – 9702 KA Groningen

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.