Moorddadige toeristen in bioscoop

'Sightseers' is een film over een vakantie de niet gaat zoals gepland.

‘Sightseers’ is een film over een vakantie de niet gaat zoals gepland.

Films over vakantie zijn meestal leuk om te kijken, je het idee dat je zelf een beetje op vakantie bent alleen meestal gaat er wat meer mis dan op je eigen vakantie. Zo ook in de nieuwe film ‘Sightseers’. Deze komedie gaat over Chris (Steve Oram) en zijn geliefde Tina (Alice Lowe) die samen op vakantie gaan met zijn caravan. Tina heeft altijd onder de bescherming van haar moeder geleefd. Chris wil haar laten zien wat er volgens hem in het leven echt toe doet. Hij neemt haar mee naar het trammuseum, het Ribblehead viaduct en het potlodenmuseum. Daarnaast laat hij haar het glooiende Engelse landschap zien. Maar de vakantiepret duurt niet lang en de droom vervaagt. Verschillende dingen gooien roet in het eten zoals fruitvliegjes, luidruchtige tieners en volgeboekte campings. Daarnaast zorgt Tina’s bemoeizuchtige moeder ervoor dat Chris zijn vurig gewenste reis in rook ziet opgaan. Deze desillusie maakt in Chris heel wat los en hij schuwt wat rigoureuze maatregelen niet. Als je van typische Britse, zwarte humor houdt dan is deze film, van is de Britse regisseur Ben Wheatley (Kill List), een aanradar.

Vanaf 31 januari is de zwarte komedie in de bioscoop te zien.

Trailer ‘Sightseers’:

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.