Boek over onverwachte ontdekkingen

OnverwachteOntdekkingen
‘Onverwachte ontdekkingen, 1000 fantastische bestemmingen’van Capitool is volledig herzien en staat vol ideeën voor ongebruikelijke reisbestemmingen. Nu verschijnt deze unieke uitgave met prachtige foto’s als paperback. Frisse en fascinerende alternatieven voor de Carnaval in Rio, de stranden van Thailand, nationale parken en overschatte restaurants; Onverwachte ontdekkingen helpt bij het vinden van minder drukke, soms goedkopere en vaak spectaculairdere en belonende bezienswaardigheden. Handig voor het plannen van vakanties en om heerlijk bij weg te dromen.
De gegevens over het boek:
Onverwachte ontdekkingen : 1000 fantastische bestemmingen / voorw. door Bill Bryson ; [vert. uit het Engels: Hidde Bouman ; bew.: Ernst Schreuder]. – 3e dr. – Houten : Van Reemst, 2013. – 336 p. : ill., krt. ; 26 cm. – (Capitool reisgidsen)
Vert. van: The road less travelled. – London : Dorling Kindersley, cop. 2009. – (Eyewitness travel guides).
1e dr. Nederlandse uitg.: Houten [etc.] : Van Reemst, 2010.
Met reg.
ISBN 978-90-00-30327-4 : € 20.- (A)
Onderwerp: 1. reisgidsen
Auteurs: 1. Bouman, Hidde. – 2. Schreuder, Ernst
NUR 510 Reisgidsen algemeen

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.