Cloud9: Iglo-feest in Innsbrück

Party in een iglo!

Party in een iglo!


Cloud9 is een sneeuw-iglo event-arena in de Alpen en is geopend tot 7 april 2013. Dankzij de samenwerking met de Innbrucker Nordketten Bahnen treffen feestgangers, sneeuwkunstenaars, wintersporters en ‘after-workers’ elkaar bij deze koude belevenis op 2000 meter boven de zeespiegel. Meer dan 5000 kuub sneeuw waren nodig om de evenementlocatie met een oppervlakte van ruim 200 vierkante meter in sneeuw en ijs vorm te geven. De locatie bestaat uit twee hoofdvertrekken met een doorsnee van acht meter en één van vijf meter. In totaal is er plek voor 400 mensen die er komen dansen, feesten, chillen en zich verbazen. En je hebt een gegarandeerd panorama vanuit de ligstoelen en de buiten ijsbar over de stad Innsbruck en de Alpen. Cloud9 is open van maandag tot en met zondag tussen 11.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis.

Party op de Nordkette
Iedere vrijdagavond is het in samenwerking met de clubs van Innsbruck partytime. Vanaf 18.00 uur tot 23.30 uur is het van house en hip hop tot drum & bass. Voor 16 euro heb je toegang inclusief het transport naar boven met de gondellift. Bij speciale feesten gaat het door tot in de late uurtjes. De wanden en het interieur van de Cloud9 Iglo staan in het teken van mythe, sagen en sprookjes. De figuren worden prachtig uitgelicht en het ijsmuseum is een attractie voor elke bezoeker.
Kijk op www.nordkette.com/der-berg-im-winter/cloud9.html  en  www.innsbruck.info

Binnen de omgeving van Innsbruck vinden we nog meer iglo beleving. In het nabij gelegen Kühtai kun je overnachten in het ‘Iglu Dorf Kühtai’ op 2020 meter hoogte. Bovendien kun je kennismaken met tal van activiteiten zoals rodelen, ijsstokschieten, workshops, sneeuwschoenwandelen en nog veel meer. Kijk op www.iglu-village.at en www.kuehtai.info

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.