D-zeker biedt nieuwe reisverzekeringen

Je moet er niet aan denken dat er iets gebeurd op vakantie, maar je kan je voor veel verzekeren ook bij het nieuwe label van D-reizen

Je moet er niet aan denken dat er iets gebeurd op vakantie maar je kan je voor veel verzekeren ook bij het nieuwe label van D-reizen.

Sinds kort vind je bij D-reizen een nieuwe aanvulling op het bestaande aanbod aan reisverzekeringen. Dit nieuwe aanbod verzekeringen wordt geïntroduceerd onder de naam D-zeker. In samenwerking met reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance biedt de reisbureauketen flexibele verzekeringen op maat. Ze staan garant voor dienstverlening en wereldwijde hulpverlening. D-reizen is vorig jaar al begonnen met het Flexpakket. In een tijd waarin iedereen te maken heeft met tal van financiële onzekerheden en wanneer steeds meer mensen op zoek zijn naar zekerheid en flexibiliteit, vernieuwt D-reizen haar verzekeringsassortiment.

D-zeker is een eigen label vakantieverzekeringen waarmee D-reizen haar klant ontzorgt door verzekeringen op maat aan te bieden. De bedoeling is dat dit nieuwe label klantvriendelijker en persoonlijker is. Ze beginnen met het nieuwe label omdat klanten steeds meer verwachten en ze willen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. ‘ Om die reden hebben we dan ook de keuze gemaakt voor een nieuwe aanpak van ons verzekeringsassortiment. Flexibiliteit, creativiteit en grip zijn daarin kernbegrippen.’ volgens Steven van Nieuwenhuijzen, Algemeen Directeur D-reizen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.