De Dungeon attractie nu ook in Berlijn

De popularie Dungeon attractie is nu ook te vinden in Berlijn. Griezel je weg door 700 jaar Berlijnse geschiedenis.

De popularie Dungeon attractie is nu ook te vinden in Berlijn. Griezel je weg door 700 jaar Berlijnse geschiedenis.

De enge Dungeon attracties die je al kan bezoeken in ons eigen Amsterdam of bijvoorbeeld in Londen komt nu naar Berlijn. Vanaf 15 maart kun je ook griezelen in de Duitse hoofdstad. In de attractie word je meegenomen door 700 jaar beangstigende geschiedenis van de stad. Als bezoeker kom je oog in oog te staan met slachtoffers van de zwarte dood, martelingen en serie moordenaars. Daarnaast spookt de geest van het Berliner Stadtschloss rond in de keker.

De Berlin Dungneon bestaat uit 9 kamers die allemaal een ander deel van de Berlijnse geschiedenis vertellen. Je komt langs 9 live shows die worden opgevoerd door 9 acteurs. Daarnaast is er onderweg een bootritje. De shows en kamers zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, al hebben ze de saaie gedeelte weggelaten. Zo kom je langs de gekke monnik Pater Roderich en de beruchte seriemoordenaar Karl Grossmann. Tijdens de attractie beleef je het labyrinth van verlies, de dodelijke plaag in de Kloster Strasse, de beangstigende martelkamers en de legende van de Weiße Frau.Ze omschrijven de attractie zelf als de zwarte komedie van attracties, donker, sfeervol en heel erg grappig.

De acteurs geven de shows in het Duits en Engels. Een bezoek aan de Berlin Dungeon duurt ongeveer 1 uur. Kinderen onder 10 jaar mogen niet naar binnen. Je kan kaartje online bestellen, dit heeft als voordeel dat het goedkoper is en dat je niet in de rij hoeft te staan. Online betaal je voor een kaartje €12,- p.p. Als je een kaartje bij de attractie koopt betaal je voor kinderen van 10-14 €15,- en voor iedereen ouder dan 15 €19,-.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.