Gratis gidsendag in Amsterdam

De gidsendag begint in het Ajax Experience Center

De gidsendag begint in het Ajax Experience Center


Zou je het leuk vinden om een rondleiding te krijgen in Amsterdam? De Nationale Gidsenorganisatie Guidor houdt op Wereldgidsendag 2013 gratis rondleidingen langs de Amsterdamse grachten. De wandelingen starten op 21 februari bij Ajax Experience op het Rembrandtplein elk half uur vanaf 11.30 uur. Het thema van Wereldgidsendag is dit jaar de Amsterdam grachtengordel die in 2013 400 jaar bestaat. Om 11.00 uur zal Wethouder Carolien Gehrels de aftrap geven voor de Wereldgidsendag in de Ajax Experience. Het Ajax Experience en Museum Willet-Holthuisen geven bezoekers op deze dag vijftig procent korting.

Guidor is de Nationale Organisatie van gidsen in Nederland en organiseert Wereldgidsendag op 21 februari 2013. Over de hele wereld wordt Wereldgidsendag op deze datum georganiseerd door 53 plaatselijke gidsenorganisaties, die zich profileren door gratis wandelingen aan te bieden. De gratis wandelingen duren 30 minuten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.