Gratis kampeerweekend in Brabant

De Vakantieparken Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos organiseren een gratis kampeerweekeind.

De Vakantieparken Beekse Bergen en Dierenbos organiseren een gratis kampeerweekeind om het kampeerseizoen te beginnen.

De Vakantieparken Beekse Bergen in Hilvarenbeek en Vakantiepark Dierenbos in Vinkel hebben een bijzondere actie bedacht. Zij organiseren namelijk een gratis kampeerweekend. Dit doen ze om kampeerders kennis te laten maken met  de Brabantse vakantieparken en om op deze manier feestelijk het kampeerseizoen te openen. Voor vakantiegangers is het een mooie kans om het vakantieseizoen goed te beginnen. In het weekend van 5, 6 en 7 april mag iedereen gratis kamperen op de vakantieparken. Alle kampeerplaatsen op de Brabantse vakantieparken worden dat weekend gratis ter beschikking gesteld. Er zijn wel een paar voorwaarden: De actie geldt alleen voor het weekend van 5, 6 en 7 april. Als je komt kamperen moet je een eigen tent, caravan of vouwwagen mee te brengen. Een kampeerplaats is voor maximaal 6 personen en voor de beschikbare plaatsen geldt op is op.
Als je kiest om te gaan kamperen bij vakantiepark Beekse Bergen lig je vlakbij 1.250 Afrikaanse dieren. Het in Hilvarenbeek gelegen vakantiepark ligt naast Safaripark Beekse Bergen. Hierdoor kun je een bezoek makkelijk combineren. Kampeerders kunnen bij hun reservering een ExtraCard boeken voor € 19,95 per persoon. Met de ExtraCard heb je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt toegang tot 6 dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen.
Je kan ook kamperen bij vakantiepark Dierenbos, dat op fietsafstand van ’s-Hertogenbosch ligt. Kamperen tussen de bosdieren is waar het om gaat in dit park. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot het subtropisch zwembad AquaFun Sportiom in’s-Hertogenbosch en kun je ook een ExtraCard aanvragen als kampeerder om onbeperkt toegang te krijgen tot 6 dagattracties.

Als je gratis wil kamperen dan moet je van te voren reserveren. Dit kan via de website van Beekse Bergen of Dierenbos (ligt eraan waar je wil kamperen) of  via 0900-0200 (€0,10 p.m.)

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.