Het hele jaar door naar Toronto

Met Icelandair kun je vanaf maart het hele jaar door naar Toronto vliegen om bijvoorbeeld de CN Tower te beklimmen.

Met Icelandair kun je vanaf maart het hele jaar door naar Toronto vliegen om bijvoorbeeld de CN Tower te beklimmen.

Vanaf deze lente vliegt Icelandair het hele jaar door van en naar Toronto. Icelandair zal de vluchten vanaf Pearson International Airport hervatten op 3 maart 2013, met vier vluchten per week. Toronto is de grootste stad van Canada en de hoofdstad van de provincie Ontario. Toronto is het economische centrum van Canada en is de belangrijkste stad van het land op het gebied van financiën, telecommunicatie, media, softwareontwikkeling en medische wetenschap. De CN Tower was tot 2007 het hoogste vrijstaande bouwwerk ter wereld op land.

Bij Icelandair wachten ze al een enige tijd op de beslissing om het hele jaar door naar Toronto te blijven vliegen volgens Thorsteinn Egilsson, general manager van Icelandair Noord-Amerika. Deze service gaat meer mogelijkheden bieden voor de Canadese reizigers en  het is een goed alternatief tijdens het vliegen tussen 20 bestemmingen in Europa en 10 bestemmingen in Noord-Amerika. Toronto is de 5e bestemming in Noord-Amerika waar het hele jaar door op gevlogen zal worden.

De extra vluchten maken deel uit van de vluchtuitbreidingen in 2013. In dit jaar worden de meeste vluchten  toegevoegd aan het vluchtschema in Icelandair´s 76-jarige bestaan. Eerder werd Anchorage, Alaska, al toegevoegd aan het netwerk. Daarnaast staan nieuwe routes naar  Sint Petersburg in Rusland en Zürich in Zwitserland op de planning om te beginnen in juni van dit jaar.

Voor mee informatie over de nieuwe bestemmingen ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.